2022-02-26 07:44:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A szerencse ma a te oldaladon áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkalljon

Napi horoszkóp február 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold a váratlan eseményeket hozó Uránusszal fényszöget alkot. A szingli Kost a sors váratlan kalandba sodorhatja egy ismeretlennel. Nem kell feltétlenül szerelemre gondolnod, de az érzés felemelő lesz. Ráébredhetsz ismét, hogy te nem tudsz szenvedély és kalandok nélkül élni!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerencse ma a te oldaladon áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkalljon. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznod, akár eladni, akár venni szeretnél valamit. Nehogy később megbánd!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem tudod, hogyan is lophatnád be magad egy bizonyos személy szívébe. Pedig egyszerű a módszer. Semmi köntörfalazás nem segít, csak az, ha végre megnyitod a szívét is előtte. Fedd fel a lelked!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és az Uránusz fényszöge jelzi a váratlant, a meglepőt – de nem rosszat! Felesleges lenne a mai nap programodat nagyon túlgondolni, úgyis átírják az elképzeléseidet az események. Maradj inkább rugalmas!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A barátaid talán úgy vélik, hogy meggondolatlanul társultál valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha te biztos vagy a dolgodban. Mert más értékeket is figyelembe veszel, mint azok, akik csak távolról figyelnek.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A csillagaid ma azt üzenik neked, hogy a nehézségeket azért kapod, hogy leküzdd őket, nem pedig azért, hogy hátat fordíts nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi, vagy társkapcsolati gondokról. Legyél erős!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem kell mindenképpen ma meghozni egy döntést, bármennyire sürget is valaki. Főleg ne engedd, hogy érzelmi zsarolással csikarják ki belőled azt, amit egyáltalán nincs kedved megtenni. Akkor inkább válassz mást!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerelem csak akkor jön el, ha helyet csinálsz neki a szívedben. Amíg régi sértéseket ápolsz magadban, képtelen leszel tisztán látni a helyzetedet. Tanulj meg megbocsátani és engedni! Akkor neked is megbocsátanak.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jók a megérzéseid, s a mai napon különösen. Hallgass arra a bizonyos belső hangra, és tegyél úgy egy barátoddal kapcsolatban, ahogy azt a leghelyesebbnek érzed. Ma különösen tisztán látsz.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma új barátságot köthetsz, ami idővel akár több is lehet puszta barátságnál. Persze, ha neked tartós kapcsolatod van, akkor nagyon meg kell gondolnod, hogy meddig mész el. Egy barátra viszont nagy szükséged van.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold és az Uránusz ma különös kalandokba visz bele. Lehet ez szerelmi ügy, vagy valamilyen különös helyszín, ahová elkalauzol, vagy éppen egy új társaságba csöppensz bele. Jót tesznek neked az új élmények!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Barátságos kedvedben vagy, most bármilyen emberi kapcsolatodat elmélyítheted, gyümölcsözővé teheted érzelmeidben. Még a rámenős, barátságtalan embereket is megszelídíted, csak ne bánj velük a saját eszközeikkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: